Genti dama

Sa mai amintim aici doar ca, la mijlocul anilor ’20, Paul Poiret a jucat intr-un film, alaturi de vedeta cinematografului ceh, A. Genti dama Designerii aleg, sezon de sezon, culori si croieli care sa puna in evidenta atuurile feminine intr-un mod deloc agresiv, mizand pe ideea de senzualitate aproape subtila. Astfel, treptat, dispare discrepanta din modul de vestimentatie al claselor sociale si la sfarsitul deceniului troneaza deja libertatea abso-luta. Tehnica din prima jumatate a secolului al XlX-lea era rafinata: rochiile de bumbac sau de muselina erau incretite in mod delicat, timp de cincizeci de ani croielile au fost paspoalate, iar broderia in alb cunostea epoca ei de aur. Haremul nu implica neparat prezenta mai multor femei. Casa Chanel prezinta o replica glamour a clasicului costum din tweed, dar si tinute fabuloase in care arhitectura umerilor lucrata prin tehnici speciale de rasucire. Nenumarate erau pomezile, lotiunile, fixativele si parfumurile (cele mai reputate in lumea antica), intrebuintate atat de femei, cat si de barbati.

Rochia a fost pur si simplu sculptata pe trupul lui Marilyn. Genti dama Caci imaginatia partenerului trebuie pusa in miscare. Ceasul este intotdeauna ascuns sub mansete si niciodata purtat cu o curea larga care sa-i permita sa alunece la incheietura mainii, pentru a nu crea un nedorit accent vizual care sa distraga atentia. El a avut marele merit de a nu-si cauta inspiratia in trecut, incercand sa impuna haine de tip actual si care sa convina clientelei, astfel incat aceasta sa le si poarte. Celebrele cravate-rosii , oamenii de paza ai Camerei Sindicale, nu prea cunosc importanta singurului cronicar de moda care 1-a vazut pe Gaultier discutand cu Laurent. Creatoarea, o romantica incurabila, a imprimat emblema personalitatii sale rafinate hai-nelor care sunt un melanj de lux si poezie reflectat in materialele nobile pe care le foloseste, de la matase la piele, de la casmir la blana. Productia de in este destul de mica, dar de calitate. La doar zece minute de la terminarea prezentarii, telefonul PR-ului casei incepe sa sune: Cameron Diaz ar face orice ca sa poarte aceasta rochie la Oscar .

Aceste lucruri nu vor face decat sa adauge cateva kilograme in plus aspectului tau si astfel va fi invins telul nostru acela de a arata cat mai bine. Ma fac ca nu o vad, mai ales ca langa mine un domn la costum, dar cu doi cercei in nas, explica altuia, tot la costum, dar in adidasi si cu o cravata 101 dal- matieni, care sunt sansele ca actiunile X si Y sa creasca la bursa. Genti dama Domnisoara care a schimbat lumeaNascuta intr-o lume si intr-un timp foarte putin ofertante, Gabrielle Bonheur Chanel a intors in favoarea sa tacerea ce inconjura femeile la inceputul secolului al XX-lea si a transformat-o intr-o libertate cum putini ar fi avut curajul sa-si imagineze. Coafurile femeilor erau dispuse in benzi ondulate si ridicate in coc. De data aceasta, blana trebuie sa fie mai mult decat blana , declara Martine Sitbon in timp ce lipea cristale pe astrahanul din colectia de toamna-iarna. Asistenta a amutit – pe catwalk se petrecea un lucru emotionant si cutremurator: Cu cincisprezece zile inaintea prezentarii mi-am spus ca trebuie sa schimb tema colectiei. Acum se poarta cei foarte colorati, si Nu exista doi ani in care sa se poarte aceleasi culori.

Aceasta dicta intregii Europe o moda ce pretindea elegantelor sa-si schimbe palaria saptamanal. Genti dama Ce faci atunci cand culorile tale nu se gasesc in magazine? Cumpara-ti piese de baza din sezonul in care culoare ta domina. O data cu lansarea colectiei pentru tineret J de Janine, a lansat si parfumul unisex cu acelasi nume. Devenit un obicei musulman, turbanul a fost cu greu inlocuit de fes, in secolul al XlX-lea. Saint Laurent se recunoaste ca facand parte din familia magnifica si demna de mila a acelor nervosi despre care l’roust spunea ca sunt sarea pamantului.

Genti dama

De exemplu in Alba si in Sibiu femeile poarta palarie, piesa ce nu apare niciodata in Moldova sau in Muntenia. Vezi aici Mai exact, Miuccia Prada. Genti dama De data aceasta, creatorul nu s-a mai axat pe haine elegante, haut-couture si accesorii luxoase, ci s-a ocupat de ceva mai comod si accesibil pentru toata lumea: blugii. Alti cativa ani si, in 1996, o bomba a cazut in lumea modei. Aceste distinctii erau mult mai clare in trecut, cand ierarhiile costumului erau mai bine marcate datorita inegalitatii resurselor financiare si particularitatilor locale. O data ajunse la magazin nu prea este indicat sa ceri sfatul vanzatorului. Faptul ca super-modelul se afla pe locul doi in topul Forbes al celor mai bine platite modele in 2006, dupa Gisele Bundchen, cu un castig anual de 15 milioane de dolari, a dat cu siguranta peste cap barometrul celor care nu au luat in calcul resursele nebanuite ale fenome-nului Kate Moss.

Femeile au o obsesie pentru acestea. Genti dama Aceasta este plina de viata, dinamica si stralucitoare. In sezonul primavara-vara 2010, dimensiunile posetelor vor fi uriase, amintind A trecut vremea gentutelor unde abia aveam loc sa ne punem trusa de machiaj sau cheile de la apartament. Statistic vorbind, la cei 27 de ani pe care i-a implinit anul acesta, a declansat mai multe stiri in presa americana decat cele mai consacrate celebritati din showbizul de peste Ocean. Astfel, in 1993 vedeta verii a fost faimosul tricou de rugby care s-a transformat in imbracaminte de oras. (Astazi, consilierii de imagine, care stiu ca Washington sau Lincoln n-ar mai avea nici o sansa sa fie alesi acum, cand fizionomia candidatilor e cunoscuta din toate unghiurile prin intermediul televiziunii, isi rezerva dreptul de a impune chiar operatii estetice clientilor lor. Daca in Marea Britanie dungile constituiau una dintre caracteristicile costumelor de sport, din 1908 cei mai multi dintre participantii la Jocurile Olimpice au inceput sa poarte dungi (englezii aveau costume albe cu dungi negre, americanii – albe cu dungi rosii in diagonala, olandezii – albe cu portocaliu).

Auzind ca oamenii “din tarile de Est” voiau sa emigreze, a reaparut in mine imaginea anilor ’20: aristocrati rusi emigrati in Paris, deveniti soferi de taxi. Genti dama Intr-un birou conservator sandalele sau pantofii decupati nu sunt acceptati. Chanel prefera dungile de zebra potrivite tinutelor din materiale usoare, care parca se scurg pe trup, dand un efect de trenduri in moda 2010Tendinte primavara-vara 2010: Etno Hainele de inspiratie folclorica, fie ca vorbim de cea rusa sau a extremului Orient ori a tarilor arabe vor ramane in vare voga si in moda 2010. Pentru privilegiul de a te numi casa de moda haute couture, membrii Chambre Syndicale de la Haute Couture trebuie sa aiba atelierul de creatie in Paris, unde sa activeze cel putin cincisprezece angajati. Parfumul respectiv a trebuit sa fie retras de pe piata franceza pana la 30 decembrie 1993. Manastirile in care erau crescute tinerele fete au adoptat acelasi obicei.

Leave a comment